Pedraforca - Cascada de l'Arbre II/3 100 m.

dilluns, 15 de febrer de 2010
Publicat per Alpina

Amb la cascada de l'Arbre reprenem l'activitat alpinística desprès d'un temps, potser massa llarg, que per diferents motius (laborals, d'agenda etc..)no hem pogut coincidir els membres de la Secció Alpina ja que no és que siguem una multitud els que formem aquest grup.


Com us deia, aprofitant la baixada de temperatures, la setmana passada en Joan "Moro" va proposar iniciar l'any picant un mica de gel, així que sense pensar-lo massa, decidim provar sort a la zona mes propera a casa, la nostra estimada vessant nord del Pedraforca.
Triem la cascada de l'Arbre perquè ens va semblar des del camí que estava en bones condicions per a escalar-la, encara que després ens vam adonar que malgrat que la temperatura dels últims dies havia estat bastant baixa, a la part superior de la cascada, continuava baixant molta aigua i el gruix i la qualitat del gel deixaven molt que desitjar. Tanmateix vam gaudi com a bojos. Llastima que en "Fasy" no pogués venir.
Esperem no trigar tant de temps a tornar -nos a trobar amb més activitats en aquestes muntanyes que tant ens estimem.

Totes les imatges de l'activitat

2 comentaris:

mribesca ha dit...

Molt guapes les fotos, sí senyor!
aquest any, precisament amb les baixes temperatures i l'aigua que ha caigut, es una bona temporada d'escalada en gel, no?

Grampons ha dit...

Joan, si fins i tot sembles un "pofessinal", tiu!!
A veure quan i tornem, encara que sigui a fer canals, que amb l'escalfor dels últims dies això del Pedra s'acabat.

------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------